Вие сте избранникът

 

   Скъпи мои! Нямаме право да се отказваме  от живота, който ни е даден от Господ, от Природата, от Висшия разум – наричайте го както искате. Даден ни е като най-велик подарък, като благодат, като училище. И ние имаме право и задължение само да учим. Да се учим как с усилието на духа си да създаваме, да творим, да отглеждаме в себе си доброта и радост и да се отдалечаваме от злото и от страданията.

   Представете си, че двеста милиона души трябва да загинат и само на един се дава право да живее! Трябва да се избере най-най-най- добрият. Всичките двеста милиона дават правото си на живот на този най-добър, най-силен, най-съвършен, най-издръжлив. На този, който ще изпълни мечтата на всички. И знайте, че този човек сте вие!

   Защото едно изхвърляне на сперма, за да се оплоди яйцеклетката, от която сте се пръкнали на този свят, съдържа точно толкова сперматозоида.

   Всеки от тях носи в себе си потенциален живот, всеки би могъл да се развие и да се превърне в човек. Но този късмет се е паднал на вас. Вие сте избранникът! И всеки от нас, които живеем, е именно тоя единствен от многото милиарди с право да съществуват.

   Така че, бъдете достойни за тази висша награда – Живота!

  

 

„Къде на майната си зимуват звездите по пладне, или как да прилапаме един милион решения”, М. Норбеков, изд. „Жануа ‘98”

 

 

Полезни връзки

instrukcii.info