Кажете „ДА“ на живота

 

Кажете „ДА“ на живота!

 

   Той винаги ни призовава да пристъпим напред и да прегърнем великия учител и родител, източникът, от който черпим опит.Когато направим това,получаваме подкрепа. Никога не сме сами или без напътствие, не сме оставени без възможности. Доверието в живота ни позволява да се възстановим от трагедиите. Вдъхва ни сили да направим избор. Дава ни кураж. Тогава можем да бъдем по-кративни. И да си изградим щастлив и безоблачен живот.

   Упражнявайте процеса на доверие в живота.Обърнете внимание колко често проблемите отпадат от само себе си и как решенията се появяват, когато се нуждаете най-много от тях.

   Животът ни подкрепя по различни начини, но ние прсто не сме го забелязвали. Често се съпротивляваме на този процес чрез притеснения или твърде много усилия. А така всъщност плуваме срещу течението и няма как положението да не изглежда трудно. Време е да се доверим и да се оставим на течението. Независимо какви кризи или тежки времена настъпват, животът ще ви предлага помощ, когато се отдадете напълно на неговата мистерия.

 

„Просто се доверете на себе си,

след това ще знаете как да живеете“ Гьоте

 

 

„Практика на щастието“, Джон Кехоу, изд.“Феникс“

 

 

Полезни връзки

instrukcii.info