Да закрепиш за себе си своето имущество

  

    ...Още една форма на контрол върху заобикалящия ни свят се проявява тогава, когато имате любим, когото горещо обичате. Любовта ви е взаимна, хубаво ви е, но ви измъчва червеят на съмнението : ”Колко ли дълго ще продължи това? А ако той си тръгне ,/ако някой го отнеме/ и разруши щастието ми? Няма да го преживея!”И, за всеки случай го замъквате в гражданското, за да потвърдите документално правата си над него. В паспорта ви се появява печат и вие се успокоявате малко: имуществото ви е „заприходено”.Сега той няма къде да се дене.

   Разумът ви разбира, че половината от браковете се разпадат и печатът в паспорта надали ще спре някого по пътя на свободата, /особено ако любовта си отиде/. Въпреки това, вие искате да закрепите правата си над своя възлюблен. За всеки случай.За да сте спокойни. Понякога , за удвояване на сигурността, се използва и църквата.Замъквате любимия и в църквата и спрятате една венчавка, смятайки че юздата, която сте му надянали е още по-здрава...и на вас ще ви е още по-спокойно. Този варант на брака се явява донякъде удачен, дотолкова, доколкото се създава семейство от близки и обичащи се хора.

   Но, ако стремежът към контрол над бъдещето продължава да ви досажда с мисли за ненадеждността на всички земни връзки,ако изпитвате страх дали бракът ви ще се окаже достатъчно здрав, то рано или късно страховете ви ще се сбъднат. Защото всеки страх е високоенергетично послание към Живота, в което е записано , какво бихте искали да получите /дори и да не правите това съзнателно/. Така че е необходимо да се научите да се доверявате на себе си, на Живота и на любимия си.В противен случай, вие самите ще формулирате нежелано от вас събитие. 

 “Съвети за тези, които искат да встъпят в брак, за току що встъпващите и вече бракуваните‘‘, А.Свияш

 

Полезни връзки

instrukcii.info